Розроблення плану НАССР виробництва пива темного спеціального з ароматом апельсина для оператора ринку ПрАТ «Оболонь»
Дата
2023
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра експертизи харчових продуктів, пиво темне спеціальне з ароматом апельсина, план НАССР, показники якості, показники безпечності, ПрАТ «Оболонь», критичні контрольні точки
Бібліографічний опис
Мороз, В. В. Розроблення плану НАССР виробництва пива темного спеціального з ароматом апельсина для оператора ринку ПрАТ «Оболонь» : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Мороз Вячеслав Вікторович ; наук. керівник Василь Михайлович Сидор. – Київ, 2023. – 194 с.