Розроблення плану НАССР виробництва пива темного спеціального з ароматом апельсина для оператора ринку ПрАТ «Оболонь»

Ескіз

Дата

2023

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра експертизи харчових продуктів, пиво темне спеціальне з ароматом апельсина, план НАССР, показники якості, показники безпечності, ПрАТ «Оболонь», критичні контрольні точки

Бібліографічний опис

Мороз, В. В. Розроблення плану НАССР виробництва пива темного спеціального з ароматом апельсина для оператора ринку ПрАТ «Оболонь» : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Мороз Вячеслав Вікторович ; наук. керівник Василь Михайлович Сидор. – Київ, 2023. – 194 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced