Сучасні напрями технології дієтичних напоїв у закладах ресторанного господарства
Дата
2022
Автори
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Проведено аналіз поживної цінності фруктової та овочевої сировини та використання її в дієтичному харчуванні
An analysis of the nutritional value of fruit and vegetable raw materials and their use in dietary nutrition was carried out
An analysis of the nutritional value of fruit and vegetable raw materials and their use in dietary nutrition was carried out
Опис
Ключові слова
вітаміни, фрукти, овочі, дієтичне харчування, vitamins, fruits, vegetables, dietary food, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Корецька, І. Л. Сучасні напрями технології дієтичних напоїв у закладах ресторанного господарства / І. Л. Корецька // Інтеграційні та інноваційні напрями розвитку харчової індустрії : матеріали шостої Міжнародної науково-практичної конференції. – Черкаси, 2022. – Т. 1. – С. 183–188.