Використання зелених листових овочів у дієтичному харчуванні
Файли
Дата
2024
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В роботі проведено аналіз окремих мікроелементів та вітамінів в зелених овочах та їх свідоме споживання для досягнення мети «zero waste»
The paper analyzes individual trace elements and vitamins in green vegetables and their conscious consumption to achieve the goal of "zero waste"
The paper analyzes individual trace elements and vitamins in green vegetables and their conscious consumption to achieve the goal of "zero waste"
Опис
Ключові слова
концепція Zero-waste, зелені овочі, дієтичні страви, Zero-waste concept, green vegetables, diet meals, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Войтешенко, С. М. Використання зелених листових овочів у дієтичному харчуванні / С. М. Войтешенко, В. В. Захаров, І. Л. Корецька // Інноваційні технології та реалізація концепції Zero-waste у харчових технологіях і сфері ресторанного, готельного та туристичного бізнесу : матеріали Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 4–5 грудня 2023 р., м. Полтава. – Полтава : ПУЕТ, 2024. – С. 142–144.