Проект відділення ферментації пивзаводу потужністю 11 млн дал пива на рік з впровадженням способів мінімізації вмісту діацетилу в пиві

Ескіз

Дата

2023

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

сусло, ферментація, чиста культура дріжджів, доброджування, молоде пиво, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Бібліографічний опис

Гаврилюк, А. В. Проект відділення ферментації пивзаводу потужністю 11 млн дал пива на рік з впровадженням способів мінімізації вмісту діацетилу в пиві : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Гаврилюк Андрій Володимирович ; наук. керівник Анатолій Михайлович Куц. – Київ, 2023. – 58 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced