Проект відділення виробництва білих столових сухих вин спеціального типу за кахетинською технологією потужністю 1,5 тис. т за сезон

Ескіз

Дата

2023

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кахетинська технологія, біле столове вино, Ркацителі, Мцване, Тельті-Курук, бродіння, м’язга, вичавки, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Бібліографічний опис

Степанченко, І. О. Проект відділення виробництва білих столових сухих вин спеціального типу за кахетинською технологією потужністю 1,5 тис. т за сезон : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Степанченко Ірина Олександрівна ; наук. керівник Анатолій Михайлович Куц. – Київ, 2023. – 48 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced