Проект відділення виробництва білих столових сухих вин спеціального типу за кахетинською технологією потужністю 1,5 тис. т за сезон
Дата
2023
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кахетинська технологія, біле столове вино, Ркацителі, Мцване, Тельті-Курук, бродіння, м’язга, вичавки, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Бібліографічний опис
Степанченко, І. О. Проект відділення виробництва білих столових сухих вин спеціального типу за кахетинською технологією потужністю 1,5 тис. т за сезон : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Степанченко Ірина Олександрівна ; наук. керівник Анатолій Михайлович Куц. – Київ, 2023. – 48 с.