Проект сусловарильного відділення пивзаводу потужністю 10 млн дал пива на рік з впровадженням ресурсоощадної технології затирання зерно продуктів

Ескіз

Дата

2023

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

солод, несолоджена сировина, затирання, сусло, хміль, дробина, білковий осад, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Бібліографічний опис

Данілов, О. В. Проект сусловарильного відділення пивзаводу потужністю 10 млн дал пива на рік з впровадженням ресурсоощадної технології затирання зерно продуктів : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Данілов Олександр Вікторович ; наук. керівник Маргарита Віталіївна Карпутіна. – Київ, 2023. – 81 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced