Проект варильного відділення пивоварного заводу потужністю 10 млн дал пива на рік з використанням коренеплодів цикорію

Ескіз

Дата

2023

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

висушений цикорій, обсмажений цикорій, інулін, інулаза, коренеплоди, затирання, хміль, пивне сусло, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Бібліографічний опис

Камінський, А. С. Проект варильного відділення пивоварного заводу потужністю 10 млн дал пива на рік з використанням коренеплодів цикорію : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Камінський Аркадій Сергійович ; наук. керівник Юрій Володимирович Булій. – Київ, 2023. – 70 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced