Проект відділень термоферментативної обробки замісу та зброджування сусла спиртового заводу потужністю 3000 дал умовного спирту-сирцю на добу із використанням інноваційних технологій
Дата
2023
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
термостабільна α-амілаза, глюкоамілаза, суміщення процесів оцукрення та бродіння, дозріла бражка, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Бібліографічний опис
Лисюк, К. В. Проект відділень термоферментативної обробки замісу та зброджування сусла спиртового заводу потужністю 3000 дал умовного спирту-сирцю на добу із використанням інноваційних технологій : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Лисюк Каріна Володимирівна ; наук. керівник Микола Васильович Бондар. – Київ, 2023. – 63 с.