Проект цеху переробки винограду для виробництва червоних столових виноматеріалів із застосуванням кріомацерації м’язги та сучасних ферментних препаратів потужністю 500 т винограду за сезон

Ескіз

Дата

2023

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

виноград, Сапераві, Каберне-Совіньйон, Бастардо Магарачський, виноматеріал червоний сухий, ферментний препарат, кріомацерація, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Бібліографічний опис

Марченко, А. Ю. Проект цеху переробки винограду для виробництва червоних столових виноматеріалів із застосуванням кріомацерації м’язги та сучасних ферментних препаратів потужністю 500 т винограду за сезон : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Марченко Анастасія Юріївна ; наук. керівник Марина Володимирівна Білько. – Київ, 2023. – 54 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced