Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів для кафе-кондитерської
Дата
2023
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
заклад ресторанного господарства, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, організаційна структура, схема технологічного процесу, конкурентоспроможність, кафе-кондитерська
Бібліографічний опис
Войтко, В. Ю. Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів для кафе-кондитерської : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Войтко Валерія Юріївна ; наук. керівник Олег Володимирович Кузьмін. – Київ, 2023. – 92 с.