Удосконалення технології овочевих страв для молодіжного кафе

Ескіз

Дата

2023

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, заклад ресторанного господарства, організаційна структура, схема технологічного процесу, конкурентоспроможність, овочеві страви, поживна цінність, біологічна цінність, макронутрієнти

Бібліографічний опис

Богдан, О. С. Удосконалення технології овочевих страв для молодіжного кафе : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Богдан Олександр Сергійович ; наук. керівник Наталія Миколаївна Стукальська. – Київ, 2023. – 170 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced