Розширення асортименту солодких соусів для кафе-кондитерської
Дата
2023
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, заклад ресторанного господарства, рецептурний склад, цукрозамінники, солодкі соуси, виробнича програма
Бібліографічний опис
Дідескул, А. В. Розширення асортименту солодких соусів для кафе-кондитерської : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Дідескул Андрій Володимирович ; наук. керівник Олександра Володимирівна Нєміріч. – Київ, 2023. – 108 с.