Удосконалення технології холодних страв у молодіжному кафе з італійською кухнею

Ескіз

Дата

2023

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, заклад ресторанного господарства, організаційна структура, схема технологічного процесу, конкурентоспроможність, холодні страви, поживна цінність

Бібліографічний опис

Зоренко, О. О. Удосконалення технології холодних страв у молодіжному кафе з італійською кухнею : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Зоренко Олеся Олегівна ; наук. керівник Наталія Миколаївна Стукальська. – Київ, 2023. – 110 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced