Удосконалення технології холодних страв у молодіжному кафе з італійською кухнею
Дата
2023
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, заклад ресторанного господарства, організаційна структура, схема технологічного процесу, конкурентоспроможність, холодні страви, поживна цінність
Бібліографічний опис
Зоренко, О. О. Удосконалення технології холодних страв у молодіжному кафе з італійською кухнею : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Зоренко Олеся Олегівна ; наук. керівник Наталія Миколаївна Стукальська. – Київ, 2023. – 110 с.