Розширення асортименту борошняних кондитерських виробів для ресторану
Дата
2023
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, борошняні кондитерські вироби, тістечка, показники якості, ресторан, гарячий цех, холодний цех, виробництво
Бібліографічний опис
Кугай, К. Д. Розширення асортименту борошняних кондитерських виробів для ресторану : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Кугай Катерина Дмитрівна ; наук. керівник Олена Станіславівна Павлюченко. – Київ, 2023. – 117 с.