Удосконалення технологій безглютенових борошняних страв для кафе-млинцевої
Дата
2023
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, борошняні страви, асортимент, ресторанне господарство
Бібліографічний опис
Процюк, Б. В. Удосконалення технологій безглютенових борошняних страв для кафе-млинцевої : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Процюк Богдана Володимирівна ; наук. керівник В’ячеслав Олександрович Губеня. – Київ, 2023. – 87 с.