Удосконалення технології солодких збивних страв-мусів для кафе загального типу
Дата
2023
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, кафе загального типу, мус полуничний, боби тонка, корінь лакриці, ревінь свіжий
Бібліографічний опис
Бондар, Д. О. Удосконалення технології солодких збивних страв-мусів для кафе загального типу : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Бондар Дар`я Олегівна ; наук. керівник Людмила Євгенівна Мамченко. – Київ, 2023. – 101 с.