Моделювання рецептур і технологій солодких страв для ресторану вищого класу
Дата
2023
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, заклад ресторанного господарства, організаційна структура, виробництво, солодкі страви, технологія
Бібліографічний опис
Заболотний, Н. А. Моделювання рецептур і технологій солодких страв для ресторану вищого класу : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Заболотний Нікіта Андрійович ; наук. керівник Олександра Володимирівна Нєміріч. – Київ, 2023. – 91 с.