Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів для кафе-кондитерської

Ескіз

Дата

2023

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, кафе-кондитерська, технологія, солодкі страви, технологічні карти

Бібліографічний опис

Подиряко, А. В. Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів для кафе-кондитерської : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Подиряко Анна Віталіївна ; наук. керівник Володимир Володимирович Польовик. – Київ, 2023. – 103 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced