Удосконалення технології солодких страв для кафе загального типу
Дата
2023
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, асортимент, солодкі страви, технологічні карти
Бібліографічний опис
Радченко, І. О. Удосконалення технології солодких страв для кафе загального типу : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Радченко Іван Олександрович ; наук. керівник Олена Володимирівна Матиящук. – Київ, 2023. – 106 с.