Удосконалення технології виробів із листкового тіста в умовах кафе-пекарні

Ескіз

Дата

2023

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, листкове тісто, плодові порошки, смородина, обліпиха, журавлина, заклад ресторанного господарства, організаційна структура, схема технологічного процесу, кондитерський цех, технологічні лінії

Бібліографічний опис

Щербацька, І. С. Удосконалення технології виробів із листкового тіста в умовах кафе-пекарні : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Щербацька Інна Сергіївна ; наук. керівник Раїса Василівна Матюшенко. – Київ, 2023. – 101 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced