Впровадження технології використання рослинної сировини в м’ясних січених виробах для ресторану першого класу

Ескіз

Дата

2023

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, заклад ресторанного господарства, організаційна структура, виробництво, супи-пюре, технологія

Бібліографічний опис

Хілько, М. В. Впровадження технології використання рослинної сировини в м’ясних січених виробах для ресторану першого класу : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Хілько Максим Володимирович ; наук. керівник Ольга Андріївна Коваль. – Київ, 2023. – 92 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced