Удосконалення технологій борошняних виробів для кафе-пекарні
Дата
2023
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, борошняні вироби, дріжджове тісто, ламінарія, кафе-пекарня, показник конкурентоспроможності, охорона праці, апаратурно-технологічна схема виробництва
Бібліографічний опис
Сопіга, А. Ю. Удосконалення технологій борошняних виробів для кафе-пекарні : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Сопіга Анастасія Юріївна ; наук. керівник В’ячеслав Олександрович Губеня. – Київ, 2023. – 97 с.