Удосконалення технології страв із сиру кисломолочного для кафе загального типу
Дата
2023
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, заклад ресторанного господарства, сир кисломолочний, готова страва, технологічна картка, удосконалення страви
Бібліографічний опис
Федорович, В. О. Удосконалення технології страв із сиру кисломолочного для кафе загального типу : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Федорович Валентин Олегович ; наук. керівник Ольга Андріївна Коваль. – Київ, 2023. – 109 с.