Особливості організації роботи закладів ресторанного господарства в умовах економічної кризи

Ескіз

Дата

2023

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра готельно-ресторанної справи, заклад ресторанного господарства, організація роботи, економічна криза, кондитерських цех

Бібліографічний опис

Скибіна, О. О. Особливості організації роботи закладів ресторанного господарства в умовах економічної кризи : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 241 Готельно-ресторанна справа / Скибіна Олександра Олександрівна ; наук. керівник Лариса Олександрівна Шаран. – Київ, 2023. – 61 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced