Інноваційні процеси в інженерній освіті

Ескіз

Дата

2019

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У матеріалі показано, що важливим напрямом удосконалення інженерної освіти є дистанційне навчання - значуща складова інформаційно-комунікаційного середовища. Не менш важливою складовою фахової підготовки є виробнича і переддипломна практики, які дозволяють підготувати студентів до практичного використання в подальшому навчанні та інженерній діяльності знань із циклу вивчених загальноінженерних і спеціальних дисциплін.
The article shows that distance learning is an important area for improving engineering education, which is a significant component of the information and communication environment. An equally important component of professional training is industrial and undergraduate internships, which allow students to prepare for the practical use of knowledge from the cycle of general engineering and special disciplines.

Опис

Ключові слова

кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв, кафедра експертизи харчових продуктів, department of foodstuff expertise, інноваційні процеси, інженерна освіта, інформаційно-комунікаційне середовище, innovation processes, engineering education, information and communication environment

Бібліографічний опис

Литвиненко, О. А. Інноваційні процеси в інженерній освіті / О. А. Литвиненко, Є. В. Штефан, Б. С. Пащенко // Інженерна освіта у сфері харчової і готельної індустрії: виклики сьогодення : Міжнародна науково-методична конференція до 50-річчя кафедри устаткування харчової і готельної індустрії ім. М.І. Беляєва, 23–24 травня 2019 р., м. Харків. – Харків : ХДУХТ, 2019. – С. 72-73

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced