Удосконалення технології виробництва пектину з яблучних вичавків

Ескіз

Дата

2023

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів, харчова добавка, пектин, Е440, яблучні вичавки, удосконалення, технологічна схема, матеріальний баланс, тепловий баланс, розпилювальна сушарка, екологія

Бібліографічний опис

Сидоренко, В. В. Удосконалення технології виробництва пектину з яблучних вичавків : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 161 Хімічні технології та інженерія / Сидоренко Владислава Віталіївна ; наук. керівник Тетяна Михайлівна Бойчук. – Київ, 2023. – 70 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced