Удосконалення технології отримання молочного цукру-лактози
Дата
2023
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів, молочний цукор, лактоза, кристалізація, сироватка молочна
Бібліографічний опис
Прокопенко, Я. І. Удосконалення технології отримання молочного цукру-лактози : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 161 Хімічні технології та інженерія / Прокопенко Ярослава Ігорівна ; наук. керівник Олена Валеріївна Подобій. – Київ, 2023. – 95 с.