Методи мікробіологічного контролю при виробництві стегон курячих в кисло-солодкому маринаді
Вантажиться...
Дата
2024
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Розглянуті методи визначення вмісту Salmonella у технологічному процесі виготовлення стегон курячих в кисло-солодкому маринаді, що мають ряд переваг та недоліків.
The methods for determining the content of Salmonella in the technological process of making chicken thighs in a sweet and sour marinade, which have a number of advantages and disadvantages, are considered.
The methods for determining the content of Salmonella in the technological process of making chicken thighs in a sweet and sour marinade, which have a number of advantages and disadvantages, are considered.
Опис
Ключові слова
кафедра експертизи харчових продуктів, department of foodstuff expertise, мікробіологічний контроль, виробництво стегон курячих, контроль якості та безпечності, харчові технології, microbiological control, production of chicken thighs, quality and safety control, food technology
Бібліографічний опис
Салата, В. Методи мікробіологічного контролю при виробництві стегон курячих в кисло-солодкому маринаді / В. Салата, Б. Пащенко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 90 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 11-12 квітня. 2024 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2024. – Ч. 1. – С. 92