Експертиза свинини на початкових етапах виробництва м’ясних продуктів
Дата
2024
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У роботі досліджено, що за затвердженою технологією отримання свинини виділяють 12 основних етапів, включаючи реалізацію сировини у роздрібній торгівельній мережі. З 12-ти етапів виділяються 10, під час проведення яких можливе виникнення різного роду ризиків - виокремлено 10 критичних контрольних точок. Усі три групи ризиків (фізичні, хімічні, біологічні) притаманні етапам зберігання, транспортування та реалізації. Найбільш поширеним ризиком є біологічний, виникнення який притаманний всім 10-ти критичним контрольним точкам.
The paper shows that according to the approved technology of pork production, there are 12 main stages, including the sale of raw materials in the retail trade network. Out of the 12 stages, 10 are distinguished, during which various kinds of risks may arise - 10 critical control points are identified. All three groups of risks (physical, chemical, and biological) are inherent in the stages of storage, transportation, and sale. The most common risk is biological, which is inherent in all 10 critical control points.
The paper shows that according to the approved technology of pork production, there are 12 main stages, including the sale of raw materials in the retail trade network. Out of the 12 stages, 10 are distinguished, during which various kinds of risks may arise - 10 critical control points are identified. All three groups of risks (physical, chemical, and biological) are inherent in the stages of storage, transportation, and sale. The most common risk is biological, which is inherent in all 10 critical control points.
Опис
Ключові слова
кафедра експертизи харчових продуктів, department of foodstuff expertise, харчова експертиза, виробництво м’ясних продуктів, контроль безпечності харчових продуктів, критичні контрольні точки, food expertise, food safety control, production of meat products, critical control points
Бібліографічний опис
Сокол, Є. Експертиза свинини на початкових етапах виробництва м’ясних продуктів / Є. Сокол, Б. Пащенко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 90 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 11-12 квітня. 2024 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2024. – Ч. 1. – С. 103