Способи підготовки води у пивоварній промисловості
Дата
2018
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Завданням наукових досліджень було обгрунтувати застосування безреагентного способу водопідготовки, а саме використання електрохімічно активованої води
The task of scientific research was to justify the use of a nonreagent method of water treatment, namely the use of electrochemically activated water
The task of scientific research was to justify the use of a nonreagent method of water treatment, namely the use of electrochemically activated water
Опис
Ключові слова
кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, електрохімічна активація, оптимізація, зменшення кольоровості, grapes, phenolic substances, coloring matters
Бібліографічний опис
Мукоїд, Р. М. Способи підготовки води у пивоварній промисловості / Р. М. Мукоїд, В. П. Василів, Н. В. Нижник // Цілі сталого розвитку третього тисячоліття: виклики для університетів наук про життя : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 23–25 травня 2018 р. – Київ : НУБіП, 2018. – Т. 3. – С. 251.