Gluten enteropathy. Gluten-free raw material
Дата
2019
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
The purpose of the work was to pick up the optimal conditions for the production of high-quality rice malt, as well as further analysis
Метою роботи був підбір оптимальних умов для виробництва високоякісного рисового солоду, а також подальший аналіз
Метою роботи був підбір оптимальних умов для виробництва високоякісного рисового солоду, а також подальший аналіз
Опис
Ключові слова
кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, grain, rice, beer, mashing, gluten-free raw material, зерно, рис, пиво, затирання, безглютенова сировина
Бібліографічний опис
Gluten enteropathy. Gluten-free raw material / R. Mukoid, V. Koshova, A. Parkhomenko, L. Yakimenko // : The Third International scientific congress of scientists of Europe : proceedings of the III International Scientific Forum of Scientists "East–West", 11 January 2019. – Vienna : Premier Publishing s.r.o., 2019. – P. 437–446.