Gluten enteropathy. Gluten-free raw material

Ескіз

Дата

2019

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

The purpose of the work was to pick up the optimal conditions for the production of high-quality rice malt, as well as further analysis
Метою роботи був підбір оптимальних умов для виробництва високоякісного рисового солоду, а також подальший аналіз

Опис

Ключові слова

кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, grain, rice, beer, mashing, gluten-free raw material, зерно, рис, пиво, затирання, безглютенова сировина

Бібліографічний опис

Gluten enteropathy. Gluten-free raw material / R. Mukoid, V. Koshova, A. Parkhomenko, L. Yakimenko // : The Third International scientific congress of scientists of Europe : proceedings of the III International Scientific Forum of Scientists "East–West", 11 January 2019. – Vienna : Premier Publishing s.r.o., 2019. – P. 437–446.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced