Безпечність консервів для дитячого харчування вітчизняного ринку

Ескіз

Дата

2020

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Для нормального розвитку зростаючого організму дітей потрібне раціональне повноцінне харчування із врахуванням відповідає функціональному стану організму дитини та вікових особливостей. Сегмент ринку українського виробника складає всього лише 30,4 %, в той час як імпортні виробники активно і вдало заполоняють ринок. Підприємства дитячого харчування потребують оновлення обладнання та короткострокового пільгового кредитування сезонного виробництва
For the normal development of the growing organism of children, a rational, nutritious diet is required, taking into account the functional state of the child's body and age specifics. The market segment of Ukrainian producers is only 30.4%, while imported producers are actively and successfully filling the market. Baby food producers need to upgrade their equipment and short-term concessional lending for seasonal production

Опис

Ключові слова

консерви, дитяче харчування, виробник, безпечність, кафедра експертизи харчових продуктів, canned food, baby food, producer, safety

Бібліографічний опис

Федорович, Т. Безпечність консервів для дитячого харчування вітчизняного ринку / Т. Федорович, О. Петруша // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 86-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 2–3 квітня 2020 р. – Київ : НУХТ, 2020. – Ч. 1. – С. 96.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced