Шляхи використання соку із бузини в харчовій промисловості

Ескіз

Дата

2023

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Сьогодні основною світовою тенденцією харчової науки є виробництво функціональних та профілактичних продуктів харчування. Такі продукти призначені для різних верств населення, що відрізняються збалансованим хімічним складом, забезпечують раціональне харчування, сприяють збереженню здоров’я, покращують фізичну та розумову працездатність, підвищують опірність організму до несприятливих впливів довкілля
Today, the main global trend in food science is the production of functional and preventive food products. Such products are intended for different segments of the population, with a balanced chemical composition, provide rational nutrition, promote health, improve physical and mental performance, and increase the body's resistance to adverse environmental influences

Опис

Ключові слова

харчова промисловість, рослинна сировина, харчові продукти, кафедра технології консервування, food Industry, vegetable raw materials, food

Бібліографічний опис

Дущак, О. В. Шляхи використання соку із бузини в харчовій промисловості / О. В. Дущак, Т. М. Левківська, О. В. Панчук // Крок у науку: дослідження у галузі природничо-математичних дисциплін та методик їх навчання : збірник тез доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції з міжнародною участю студентів, аспірантів і молодих учених, 7 грудня 2023 р., м. Чернігів. – Чернігів : НУЧК імені Т. Г. Шевченка, 2023. – С. 31–32.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced