Перспективи використання бобових при виробництві консервованих продуктів

Ескіз

Дата

2024

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Бобові зерна є чудовим джерелом білків, вуглеводів, харчових волокон, вітамінів, мінералів і фітохімічних речовин. Велика кількість людей у світі споживає бобові як основну їжу в поєднанні зі злаками і залежить від них для задоволення потреби в білку. Високий вміст лізину та фолієвої кислоти робить бобові ідеальними для виготовлення композитного борошна зі злаками
Legumes are an excellent source of protein, carbohydrates, dietary fiber, vitamins, minerals and phytochemicals. A large number of people in the world consume legumes as a staple food in combination with cereals and depend on them for their protein needs. The high content of lysine and folic acid makes legumes ideal for making composite flour with cereals

Опис

Ключові слова

харчова промисловість, рослинна сировина, бобові, харчові продукти, кафедра технології консервування, food, food industry, vegetable raw materials, legumes

Бібліографічний опис

Філіпішина, Д. Є. Перспективи використання бобових при виробництві консервованих продуктів / Д. Є. Філіпішина, О. В. Дущак // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 90-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 11–12 квітня 2024 р. – Київ : НУХТ, 2024. – Ч. 1. – С. 231.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced