Використання напівфабрикатів із волоського горіха у технології лікеро-горілчаних напоїв

Ескіз

Дата

2022

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Ринок напоїв України свідчить про недостатній асортимент та обмежений обсяг виготовлення лікеро-горілчаної продукції на основі натуральної сировини. На світовому ринку виробляють алкогольний напій - лікер ночін (горіховий лікер). Правильний вибір способу та умов приготування настоїв спиртових із використанням сировини волоського горіху дає змогу отримати стабільні та стійкі напівфабрикати для виробництва лікеро-горілчаних напоїв
The beverage market of Ukraine shows an insufficient assortment and limited volume of production of liquor and vodka products based on natural raw materials. On the world market, they produce an alcoholic drink - nochin liqueur (nut liqueur). The correct choice of the method and conditions for preparation of alcoholic infusions using walnut raw materials makes it possible to obtain stable and stable semi-finished products for the production of liquor and vodka drinks

Опис

Ключові слова

лікеро-горілчане виробництво, liquor and vodka production, волоський горіх, walnut, напівфабрикати, semi-finished products, настої, infusions, настої спиртові, аlcohol infusions, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Бібліографічний опис

Острик, О. М. Використання напівфабрикатів із волоського горіха у технології лікеро-горілчаних напоїв / О. М. Острик, В. О. Кучеренко, С. І. Олійник // Тренди Lean-виробництва та пакування харчової продукції : матеріали 11-ї Міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції, 25 жовтня 2022 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2022. – С. 96.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced