Способи і апарати для електроконтактної обробки харчової сировини

Ескіз

Дата

2023

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

електроконтактна обробка, кулінарна продукція, харчові продукти, electrical contact processing, culinary products, food products, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Способи і апарати для електроконтактної обробки харчової сировини / В. М. Михайлов, А. О. Шевченко, І. Г. Бабанов, О. І. Бабанова // Технологія-2023 : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 26 травня. 2023 р., м. Київ. – Київ : Східноукр. нац. ун-т ім. В. Даля, 2023. – С. 392–394.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced