Способи і апарати для електроконтактної обробки харчової сировини
Файли
Дата
2023
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
електроконтактна обробка, кулінарна продукція, харчові продукти, electrical contact processing, culinary products, food products, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Способи і апарати для електроконтактної обробки харчової сировини / В. М. Михайлов, А. О. Шевченко, І. Г. Бабанов, О. І. Бабанова // Технологія-2023 : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 26 травня. 2023 р., м. Київ. – Київ : Східноукр. нац. ун-т ім. В. Даля, 2023. – С. 392–394.