Обладнання м’ясопереробних виробництв: експлуатація та діагностування
Файли
Дата
2021
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У підручнику розглянуто правила пусконалагоджувальних робіт, експлуатації, діагностування та ремонту технологічного обладнання м'ясопереробних підприємств. Наведено основні методи та способи проведення пусконалагоджувальних та ремонтних робіт. Наведена система діагностування визначення технічного стану технологічного обладнання. Описано основні причини неполадок і методи їх усунення, причини зносу і корозії обладнання. Висвітлені питання з санітарного оброблення технологічного обладнання та охорона навколишнього середовища
The textbook deals with the rules of commissioning, operation, diagnosis and repair of technological equipment of meat processing enterprises. The main methods and methods of commissioning and repair work are presented. The diagnostic system for determining the technical condition of technological equipment is given. The main causes of problems and methods of their elimination, causes of wear and corrosion of equipment are described. The issues of sanitary treatment of technological equipment and environmental protection are highlighted
The textbook deals with the rules of commissioning, operation, diagnosis and repair of technological equipment of meat processing enterprises. The main methods and methods of commissioning and repair work are presented. The diagnostic system for determining the technical condition of technological equipment is given. The main causes of problems and methods of their elimination, causes of wear and corrosion of equipment are described. The issues of sanitary treatment of technological equipment and environmental protection are highlighted
Опис
Ключові слова
харчова галузь, технологічне обладнання, конструювання, виготовлення, обслуговування м’ясопереробного обладнання, експлуатація, діагностування, надійність обладнання, food industry, technological equipment, design, manufacture, maintenance of meat processing equipment, operation, diagnostics, equipment reliability, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Бібліографічний опис
Обладнання м’ясопереробних виробництв: експлуатація та діагностування : підручник / І. Г. Бабанов, В. В. Малишев, А. Т. Ратушенко, О. І. Бабанова. – Київ : Університет Україна, 2021. – 429 с.