Делестаж в технології червоних вин

Ескіз

Дата

2023

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, делестаж, переливання сусла, мацерація, maceration, delestage, wort transfer

Бібліографічний опис

Нікішина, В. Делестаж в технології червоних вин / В. Никишина, І. М. Бабич // Продовольча та екологічна безпека в умовах війни та повоєнної відбудови: виклики для України та світу, присвяченої 125-річчю Національного університету біоресурсів і природокористування України : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 25 травня 2023 р., м. Київ. – Київ, 2023. – С. 503–505

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced