Процес купажування у виробництві коньяків

Ескіз

Дата

2022

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Обгрунтовано інноваційну технологію періодичного купажування коньяків, а саме установку для змішування інгрідієнтів у потоці, з використанням таких компонентів як спиртовані води, цукровий сироп, духм’яні води, коньячні спирти, цукровий колер.
The innovative technology of periodic blending of cognacs, namely the installation for mixing ingredients in the stream, using such components as distilled water, sugar syrup, perfumed water, cognac spirits, sugar color, is substantiated.

Опис

Ключові слова

кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, кафедра теплоенергетики та холодильної техніки, купажування коньяків, післякупажний відпочинок, смак коньяку, blending of cognacs, post-blending rest, taste of cognac

Бібліографічний опис

Процес купажування у виробництві коньяків / В. Сидоренко, В. Величко, О. Пилипенко, І. Бабич // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 88 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, квітень-травень 2022 р., м. Київ. – Київ: НУХТ, 2022. – Ч.1. – С. 165

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced