Обґрунтування технологічних прийомів при виробництві вітчизняних коньяків
Файли
Дата
2021
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, купаж, виробництво коньяків, аналіз спиртів, cognac production, alcohol analysis, blending
Бібліографічний опис
Сидоренко, В. О. Обґрунтування технологічних прийомів при виробництві вітчизняних коньяків / В. О. Сидоренко, І. М. Бабич, В. О. Маринченко // The current state of development of world science: characteristics and features : collection of scientific papers «SCIENTIA» with Proceedings of the I International scientific and theoretical conference. – 2021. – Vol. 1. – Pp. 83–85