Обґрунтування технологічних прийомів при виробництві вітчизняних коньяків

Ескіз

Дата

2021

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, купаж, виробництво коньяків, аналіз спиртів, cognac production, alcohol analysis, blending

Бібліографічний опис

Сидоренко, В. О. Обґрунтування технологічних прийомів при виробництві вітчизняних коньяків / В. О. Сидоренко, І. М. Бабич, В. О. Маринченко // The current state of development of world science: characteristics and features : collection of scientific papers «SCIENTIA» with Proceedings of the I International scientific and theoretical conference. – 2021. – Vol. 1. – Pp. 83–85

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced