Використання нетрадиційної сировини для отримання та розширення асортименту соусів оздоровчого призначення
Файли
Дата
2024
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Перспективною нетрадиційною доступною пряно-ароматичною сировиною з високими антиоксидантними властивостями є гісоп лікарський (Hyssopus officinalis L.) та листя чорної смородини (Ribes nigrum L.).
Promising non-traditional available spice and aromatic raw materials with high antioxidant properties are medicinal hyssop (Hyssopus officinalis L.) and black currant leaves (Ribes nigrum L.).
Promising non-traditional available spice and aromatic raw materials with high antioxidant properties are medicinal hyssop (Hyssopus officinalis L.) and black currant leaves (Ribes nigrum L.).
Опис
Ключові слова
гісоп лікарський, листя чорної смородини, соус, Hyssopus officinalis L., Ribes nigrum L., sauce, кафедра технології оздоровчих продуктів
Бібліографічний опис
Голота, О. Використання нетрадиційної сировини для отримання та розширення асортименту соусів оздоровчого призначення / О. Голота, А. Башта // Готельно-ресторанний бізнес та харчові технології: сучасні тенденції, виклики, інновації : Всеукраїнська студентська науково-практична інтернет-конференція, 15 травня 2024 року, м. Львів. – Львів : ЛНУ ім. Івана Франка, 2024. – С. 189-191