Використання відходів технології комбучі у харчовій промисловості
Дата
2024
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Запропоновано використання у технологіях хлібопекарської промисловості відпрацьованої культури мікроорганізмів комбучі, що дозволяє покращити структуроутворюючі властивості готової продукції і завдяки її антисептуючим властивостям підвищити біологічну стійкість готових виробів
It is proposed to use the spent culture of kombucha microorganisms in the technologies of the bakery industry, which allows to improve the structure-forming properties of the finished products and, thanks to its antiseptic properties, to increase the biological stability of the finished products
It is proposed to use the spent culture of kombucha microorganisms in the technologies of the bakery industry, which allows to improve the structure-forming properties of the finished products and, thanks to its antiseptic properties, to increase the biological stability of the finished products
Опис
Ключові слова
комбуча, SCOBY, відходи, хлібобулочні вироби, kombucha, waste, bakery products, кафедра готельно-ресторанної справи, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Бібліографічний опис
Єременко, Д. Використання відходів технології комбучі у харчовій промисловості / Д. Єременко, О. Дулька, В. Прибильський // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 90-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 11–12 квітня 2024 р. – Київ : НУХТ, 2024. – Ч. 1. – С. 210.