Використання комбучі та культури SCOBY в технології функціональних продуктів
Дата
2024
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Проаналізовано можливість використання комбучі з підвищеною кислотністю та целюлозної плівки Medusomyces gisevii, які можуть використовуватися у технологіях різних харчових продуктів функціонального призначення для розширення асортименту та надання готовій продукції оригінальних властивостей
The possibility of using kombucha with increased acidity and the cellulose film of Medusomyces gisevii, which can be used in the technologies of various functional food products to expand the assortment and give the finished products original properties, was analyzed
The possibility of using kombucha with increased acidity and the cellulose film of Medusomyces gisevii, which can be used in the technologies of various functional food products to expand the assortment and give the finished products original properties, was analyzed
Опис
Ключові слова
комбуча, Medusomyces gisevii, SCOBY, функціональні продукти, целюлозна плівка, kombucha, functional products, cellulose film, кафедра готельно-ресторанної справи, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Бібліографічний опис
Дулька, О. Використання комбучі та культури SCOBY в технології функціональних продуктів / О. Дулька, В. Прибильський // Промисловість та крафт для HoReCa в туризмі: досвід, проблеми, інновації : матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної конференції, 23–24 травня 2024 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2024 р. – С. 69–71.