Innovative restaurant technologies
Дата
2024
Автори
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
The research used a descriptive method. To understand the current landscape of restaurant technologies, a comprehensive review of industry reports, articles, and market analyses was conducted.
У дослідженні використовувався описовий метод. Щоб зрозуміти поточний ландшафт ресторанних технологій, було проведено комплексний огляд галузевих звітів, статей та аналізу ринку.
У дослідженні використовувався описовий метод. Щоб зрозуміти поточний ландшафт ресторанних технологій, було проведено комплексний огляд галузевих звітів, статей та аналізу ринку.
Опис
Ключові слова
кафедра іноземних мов професійного спрямування, technological innovation, food security challenges, alternative ingredients, high-tech production methods, технологічні інновації, виклики продовольчої безпеки, альтернативні інгредієнти, високотехнологічні методи виробництва
Бібліографічний опис
Kovtun, M. Innovative restaurant technologies / M. Kovtun, L. Yanenko // Актуальні питання інтернаціоналізації вищої освіти в Україні в умовах сучасних освітніх реалій : матеріали V Міжнародної науково-практичної конференції, 21-22 березня 2024 р., м. Біла Церква. – Біла Церква : БНАУ, 2024.– С. 16-17