Innovative restaurant technologies

Ескіз

Дата

2024

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

The research used a descriptive method. To understand the current landscape of restaurant technologies, a comprehensive review of industry reports, articles, and market analyses was conducted.
У дослідженні використовувався описовий метод. Щоб зрозуміти поточний ландшафт ресторанних технологій, було проведено комплексний огляд галузевих звітів, статей та аналізу ринку.

Опис

Ключові слова

кафедра іноземних мов професійного спрямування, technological innovation, food security challenges, alternative ingredients, high-tech production methods, технологічні інновації, виклики продовольчої безпеки, альтернативні інгредієнти, високотехнологічні методи виробництва

Бібліографічний опис

Kovtun, M. Innovative restaurant technologies / M. Kovtun, L. Yanenko // Актуальні питання інтернаціоналізації вищої освіти в Україні в умовах сучасних освітніх реалій : матеріали V Міжнародної науково-практичної конференції, 21-22 березня 2024 р., м. Біла Церква. – Біла Церква : БНАУ, 2024.– С. 16-17

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced