Дослідження біологічної цінності реструктурованих шинкових консервів

Ескіз

Дата

2024

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

М'ясна промисловість все більше випускає продукти, що імітують цільном’язову продукцію, що досягається максимального ефекту зв’язування шматкової сировини у суцільний моноліт, за рахунок варіювання вмісту шматкової та тонкоподрібненої м’ясної сировини, а також колагенвмісної сировини: курячої шкурки і тваринних білків ScanPro
The meat industry is increasingly producing products imitating whole-muscle products, which achieves the maximum effect of binding lumpy raw materials into a solid monolith, due to varying the content of lumpy and finely chopped meat raw materials, as well as collagen-containing raw materials: chicken skin and animal ScanPro proteins

Опис

Ключові слова

реструктуровані шинкові консерви, м’ясо птиці, куряча шкірка, тваринні білки, біологічна цінність, restructured canned ham, poultry, chicken skin, ScanPro animal proteins, biological value, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Гащук, О. Дослідження біологічної цінності реструктурованих шинкових консервів / О. Гащук, О. Москалюк, А. Лініченко // Topical aspects of modern scientific research : proceedings of the 9th International scientific and practical conference, 16–18 May 2024. – Tokyo, Japan : CPN Publishing Group, 2024. – Pp. 273–281.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced