Метод аналізування причин і наслідків ризиків окремих етапів харчового виробництва

Ескіз

Дата

2021

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Сучасний підхід в управлінні харчовим підприємством повинен базуватись на ризик-орієнтованому мислені, яке передбачає аналізування всіх можливих відхилень, для наступного їх попередження, контролю та управління. Застосування суміщеного методу аналізу причин і наслідків є формування всебічного розуміння системи і виявлення всіх потенційних відхилень
The modern approach to managing a food enterprise should be based on risk-oriented thinking, which involves analysing all possible deviations for their subsequent prevention, control and management. The application of the combined method of cause and consequence analysis is the formation of a comprehensive understanding of the system and the identification of all potential deviations

Опис

Ключові слова

ризик, причини, наслідки, технологічний процес, небезпечні фактори, стерилізація консерв, hazard, causes, consequences, technological process, hazardous factors, sterilisation of canned foods, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Бондаренко, Д. Метод аналізування причин і наслідків ризиків окремих етапів харчового виробництва / Д. Бондаренко, О. Петруша // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 87-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15–16 квітня 2021 р. – Київ : НУХТ, 2021. – Ч. 1. – С. 74.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced