Особливості ідентифікації небезпечних факторів для оператора ринку малої потужності
Дата
2021
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Визначення критичних контрольних точок на хлібопекарському підприємстві являє собою аналіз всіх етапів виробництва, оцінки появи небезпечних факторів. Система управління безпечністю дозволяє ідентифікувати конкретні види небезпечних факторів та проводити заходи щодо їх контролю
Determination of critical control points at a bakery enterprise is an analysis of all stages of production, assessment of the occurrence of hazards. The management system safety management system allows you to identify specific types of hazards and take measures to control them
Determination of critical control points at a bakery enterprise is an analysis of all stages of production, assessment of the occurrence of hazards. The management system safety management system allows you to identify specific types of hazards and take measures to control them
Опис
Ключові слова
хлібопекарське виробництво, bakery production, небезпечні фактори, dangerous factors, НАСРР, кафедра експертизи харчових продуктів
Бібліографічний опис
Негода, Д. Особливості ідентифікації небезпечних факторів для оператора ринку малої потужності / Д. Негода, О. Петруша // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 87-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15–16 квітня 2021 р. – Київ : НУХТ, 2021. – Ч. 1. – С. 98.