Innovative vector of food technologies development in today’s realities

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2024

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

В умовах ринкової системи господарювання постійно виникає потреба в розробленні нових та вдосконаленні існуючих технологічних процесів перероблення сільськогосподарської сировини, використанні нових форм і методів організації виробництва, які забезпечують підвищення його ефективності та зростання якості харчової продукції. Поряд із збільшенням обсягів виробництва безпечної, якісної, ефективної продукції, розширенням її асортименту, поліпшенням якісних та органолептичних характеристик, важливим завданням є розроблення, вдосконалення та впровадження безвідходних, маловідходних, ресурсозберігаючих технологій In the conditions of the market system of management, there is a constant need to develop new and improve existing technological processes processing of agricultural raw materials, use of new forms and methods of production organization, which ensure its improvement efficiency and increase in the quality of food products. Along with the increase in the production of safe, high-quality, effective products, the expansion of their assortment, the improvement of quality and organoleptic characteristics, an important task is the development, improvement and implementation of waste-free, low-waste, resource-saving technologies

Опис

Ключові слова

інновації, розвиток, харчова промисловість, оздоровча продукція, innovations, development, food industry, health products, кафедра технології оздоровчих продуктів, кафедра іноземних мов професійного спрямування

Бібліографічний опис

Simahina, G. Innovative vector of food technologies development in today’s realities / G. Simahina, N. Naumenko // Наукові стратегії в контексті глобальних викликів : матеріали I Міжнародної науково-практичної конференції, 16 квітня 2024 р., м. Варшава. – Варшава : ГО “МАН”, 2024. – С. 129–131.