Червоноголова капуста та її цінність для харчової промисловості
Дата
2024
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розглянуто особливість хімічного складу чорвоноголової капусти та можливості використання її у виробництві різних харчових продуктів для збагачення антоціанами
The peculiarity of the chemical composition of cabbage and the possibility of its use in the production of various food products for enrichment with anthocyanins are considered
The peculiarity of the chemical composition of cabbage and the possibility of its use in the production of various food products for enrichment with anthocyanins are considered
Опис
Ключові слова
капуста, антоціани, барвники, cabbage, anthocyanins, colorants, кафедра технології консервування
Бібліографічний опис
Охріменко, О. В. Червоноголова капуста та її цінність для харчової промисловості / О. В. Охріменко, І. В. Торопець, Т. М. Левківська // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 90-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 11–12 квітня 2024 р. – Київ : НУХТ, 2024. – Ч. 1. – С. 223.