Можливості використання гібридів кісточкових у консервуванні

Ескіз

Дата

2024

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Селекціонерами були отримані різні види кісточкових шляхом схрещування слив, абрикосів, персиків, нектарину, аличі – Плумкот, Плуот, Апріум, Шарафуга, Нектаплам, Нектакот, Перкоче, Світ Тріат та ін. Всі ці гібриди кісточкових відрізняються соковитістю, сильним ароматом та високим вмістом вітамінів
Breeders obtained various types of stone fruits by crossing plums, apricots, peaches, nectarines, plums - Plumkot, Pluot, Aprium, Sharafuga, Nektaplam, Nektakot, Perkoche, Sweet Triat, etc. All these stone fruit hybrids differ in their juiciness, strong aroma and high vitamin content

Опис

Ключові слова

селекція, кісточкові фрукти, гібриди, кафедра технології консервування, selection, stone fruit, hybrids

Бібліографічний опис

Левківська, Т. М. Можливості використання гібридів кісточкових у консервуванні / Т. М. Левківська, О. В. Дущак // Актуальні проблеми товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи : збірник матеріалів Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 20 лютого 2024 р., м. Полтава. – Полтава : ПУЕТ, 2024. – С. 31–33.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced